Spørgsmål og Svar

Spørgsmål om Shell Bilvask

Hvad er Shell Bilvask?

Shell Bilvask er en bilvask med store ambitioner om altid at give dig en bilvask af højeste kvalitet, som effektivt og skånsomt giver en skinnede bil – hver gang.


Er det miljøvenligt at vaske hos Shell Bilvask?

Vi har opgraderet mange af vores vaskehaller, så de vasker både bedre og mere skånsomt, ligesom tørreevnen er forbedret. En moderne vaskehal er langt mere miljøvenlig og effektiv end gør-det-selv vasken hjemme i indkørslen*. Vaskehallen er programmeret til at give den rette balance mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt. Samtidig renses spildevandet for sæbe og tungmetaller, inden det ryger ud i kloakken.

*http://vaskbilmedomtanke.nu/


Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for hjælp?

Hvis du har udfordringer med din vask eller problemer i en af vores vaskehaller kan du kontakte vores service på 92 159 159. Har du mere generelle spørgsmål til abonnement, priser, åbningstider eller andet, kan du kontakte vores kundeservice på 70 10 26 00.


Hvor lang tid tager det at vaske hos Shell Bilvask?

Det afhænger af, hvilken vask, du vælger. Vores billigste vask tager ca. 5. minutter, og vores bedste vask tager ca. 12. minutter. Shell Bilvask har en gennemsnitlig vasketid på ca. 8. minutter.


Hvornår er der åbent hos Shell Bilvask?

De fleste af vores vaskehaller har åbent fra kl. 07.00-22.00. Dog kan åbningstider variere fra station til station. 

Spørgsmål angående Shell Bilvask+ abonnement med ubegrænset bilvask

Hvad er ”Shell Bilvask+”?

Shell Bilvask+ er et abonnement, som giver dig et ubegrænset antal vaske til en fast pris hver måned. Vælg abonnement ud fra typen af vask og det tidsrum, der passer dig. Når du har et abonnement, genkender Shell Bilvask automatisk din nummerplade, så du nemt kan køre direkte ind i vaskehallen. 


Hvordan kan jeg bruge mit Shell Bilvask+ abonnement? 

Shell Bilvask+ abonnement tilbydes på 100+ Shell stationer i Danmark. Dit abonnement gælder på alle disse stationer, så du kan vaske din bil næsten uanset hvor i landet, du befinder dig. Se en oversigt i vores Shell Service app eller på www.shellbilvask.dk.


Kan jeg vaske flere biler med mit Shell Bilvask+ abonnement?

Abonnementet er tilknyttet din nummerplade og gælder for den bil, du har registreret i app’en eller på Shellbilvask.dk (registreringsnummer). Ønsker du yderligere biler tilmeldt, skal du tegne endnu et abonnement.  


Hvilke vaskeprogrammer er med i ​ Shell Bilvask+ abonnement?

Du kan frit vælge mellem to forskellige vaskeprogrammer, fordelt i 3 forskellige abonnementer. Når du har valgt det abonnement, du ønsker, kan du vaske den tilmeldte bil alt det, du vil, alle ugens dage.

Det er muligt at ændre abonnementet i app’en eller på shellbilvask.dk. Hvis du opgraderer abonnementet – træder det i kraft med det samme, og du betaler blot differencen. Hvis du nedgraderer abonnementet, fortsættes den nuværende aftale resten af måneden, hvorefter det nye abonnement træder i kraft.


Hvordan får jeg et Shell Bilvask+ abonnement?

Det er nemt og hurtigt at få sig et Shell Bilvask+ abonnement. Tilmeld dig her på på www.shellbilvask.dk  Du kan også gå direkte til App Store eller Google Play og hente app’en ”Shell Service”. Her skal du registrere dine oplysninger, og hvilket abonnement, du ønsker. Herefter er dit abonnement klar til brug efter få minutter.


Hvordan bruger jeg mit Shell Bilvask+ abonnement?

Det er nemt og hurtigt at vaske din bil med et Shell Bilvask+ abonnement. Når først du har registreret dig på shellbilvask.dk eller i Shell Service app’en, kan du vaske din bil i mere end 100+ vaskehaller hos Shell. 


Hvordan kan jeg ændre mine oplysninger?

Efter tilmelding logger du bare på her på www.shellbilvask.dk eller direkte i Shell Service app for at ændre dine oplysninger. Den tilmeldte bil/nummerplade kan ændres maksimalt én gang i kvartalet ved at kontakte Shell Kundeservice på 70 10 26 00.


Kan jeg tilmelde en gulpladebil til et Shell Bilvask+ abonnement?

Ja, det kan du godt. Der kan dog ikke oprettes abonnement for køretøjer, der anvendes til erhvervsmæssig personbefordring, herunder, men ikke begrænset til, taxa, flextrafik, handicapkørsel og skolekørsel.


Hvordan afmelder jeg mit Shell Bilvask+ abonnement?

Der er en binding på løbende måned +30 dage på dit abonnement. Du betaler 30 dage forud for dit abonnement. Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement, som herefter automatisk udløber efter løbende måned +30 dage efter din opsigelse. Du opsiger abonnementet på shellbilvask.dk eller direkte i Shell Service app’en.