Shell Bilvask

– en skånsom og intelligent kvalitetsvask

Med en Shell Bilvask får du en effektiv og hurtig kvalitetsvask – i gennemsnit varer en vask kun 8 minutter

Skånsom vask

Vores automatiske vaskehaller er programmeret til at sikre den rette balance i forhold til vaskemidler og virketid således, at det optimale resultat opnås – hver gang. De bløde børster vasker bilen på den mest skånsomme måde. Shell bilvask er både mere skånsom, effektiv og mere miljøvenlig end at vaske bilen med håndkraft.

Kvalitetsvask

Du får altid en effektiv bilvask, selvom navnene kan variere lidt. De allerfleste stationer tilbyder følgende bilvaskmenu.

Bemærk, at vaskenavne og vaskefunktioner kan variere fra station til station.

Årstidsvask

I forårs-, sommer- og efterårsperioden indgår der for eksempel insektrens i programmet. Forårs-vasken indeholder også en særlig pollenfjerner. Om efteråret og vinteren er der ekstra højtryks-hjulvask i programmet og vintervasken inkluderer også en ekstra højtryksspuling af hele bilen.

Intelligent vask – bliv siddende i bilen

Med Shell Service App kan du vælge og starte bilvasken med din smartphone, så behøver du ikke stå ud af bilen. Download Shell Service App her:

Allerede ved vask nummer 2 i samme måned, er et abonnement oftest et godt tilbud

Fra 149 kr./måned får du en effektiv og hurtig kvalitetsvask, så ofte du vil. Der er lige over 100 vaskehaller at vælge mellem.